🥰JUST NU: SOMMARKAMPANJ 15%. Använd rabattkod: SOMMAR24 🥰

Kan ej kombineras med andra erbjudanden.

Whally secure payments

Barnvagnshuset i Kristianstad

Barnvagnshuset i Kristianstad är inte bara en butik; det är en mångsidig plattform som erbjuder föräldrar och vårdnadshavare allt de behöver för sina små änglar. Med ett brett sortiment av produkter och en dedikation till att erbjuda den bästa servicen, är Barnvagnshuset mer än bara en plats att handla - det är en plats där föräldrar kan hitta det bästa för sina barn.

Det stora utbudet - Allt inom barn och baby

På Barnvagnshuset i Kristianstad har de skapat ett imponerande sortiment av produkter som täcker alla aspekter av barn- och babybehoven. Oavsett om du är mitt i din graviditet, nybliven förälder eller har flerårig erfarenhet av föräldraskap, har de något för dig. Deras butik är fylld med allt från barnvagnar, bilbarnstolar och barnkläder till nappflaskor, barnleksaker, barnserviser och babyvårdsprodukter.

 

Service i fokus - För ditt behov


På Barnvagnshuset i Kristianstad sätts servicen i första rummet. De förstår att föräldraskap kan vara en utmanande resa, och vi är här för att göra den så smidig som möjligt. Vår vänliga och kunniga personal finns alltid redo att svara på dina frågor, erbjuda rådgivning och vägledning, och hjälpa dig att hitta de produkter som passar dig och ditt barn bäst.

 

Kvalitet och säkerhet


Säkerheten och kvaliteten på våra produkter är av yttersta vikt. De väljer noggrant ut varje produkt i sortimentet för att säkerställa att den uppfyller höga standarder för säkerhet och prestanda. Du kan vara trygg med att produkterna du hittar på Barnvagnshuset i Kristianstad är av högsta kvalitet och är utformade för att möta ditt barns behov på bästa möjliga sätt.

Adress:

Karlsgatan 23, 291 59 Kristianstad