Whally secure payments

Om Whally

Whally är ett skandinaviskt varumärke som skapades genom idéen om att förena vårt avtryck på vår planet med våra barns framtid genom hållbara produkter, kunskapsdelning och initiativ för en hållbar framtid.

Vår målsättning

Vi försöker att möta föräldrars och barns behov och samtidigt tänka hållbarhet. Vi gör vårt yttersta för att använda så lite plast som det går i våra produkter och helst undviker vi det helt. Vi jobbar med fabriker som ta väl hand om sin personal och som tänker på vår natur.

Vi har alltid en tanke bakom våra färgval då vi har erfarenhet av att barn blir lugna av sobra och mjuka färger. Vi vill skapa harmoni både vid matbordet, i lekhörnan och i sängen för ditt barn. Det skadar inte heller att barnens saker smälter in i sin omgivning i hemmet på ett neutralt sätt. “Design och funktion med en medvetenhet för hållbarhet” är vårt motto.


Hur gör vi skillnad?

WHALLY kombinerar aktiva åtgärder för en bättre havsmiljö tillsammans med hållbara produkter. Vi jobbar ständigt med att utveckla nya sätt att nå ut med kunskap och aktiva åtgärder för att förbättra hav och klimat.


Våra aktiva åtgärder och initiativ:

  • 2021 skapade och lanserade WHALLY boken "Rädda havet med Whally". En idé om att lära barn på ett enkelt sätt hur viktigt havet är för oss och varför vi behöver ta hand om det. Hur vi påverkar havet och vad vi kan göra för att minska vår påverkan.
  • Under 2023 kommer vi lansera flera uppföljare till "Rädda havet med Whally"
  • 2022 lanserade WHALLY HAVSKAMPEN - Ett iniativ som engagerar människor som vill göra en aktiv insats för att samla in skräp runt hav och vattendrag för at minska vår påverkan.
  • Vi stödjer WWFs viktiga havsarbete för renare och mer friska hav och vattendrag
  • Vi sprider kunskap aktiv genom betalt och obetald marknadsföring för att förbättra havshälsan.
  • 2023 - Spelet "På äventyr med Whallyboo"
  • 2024 - Lanserar vi en bok med fokus på hållbara och bra recept samt information om hur man kan leva mer hållbart.

Vårt företag:
Danina Retail AB
Organisationsnummer: 559265-3595

Du är välkommen att kontakta oss för alla frågor och funderingar.