🥰JUST NU: SOMMARKAMPANJ 15%. Använd rabattkod: SOMMAR24 🥰

Kan ej kombineras med andra erbjudanden.

Whally secure payments

Samarbete & Partners

Välkommen till Whally! Vi är glada över att du är intresserad av att samarbeta och bli en partner för vårt varumärke för hållbara barnprodukter. Vi strävar efter att skapa positiva förändringar genom att erbjuda produkter som är säkra, hållbara och miljövänliga för barn i alla åldrar. Vi ser fram emot att samarbeta med likasinnade företag och organisationer som delar vår vision och värderingar.

Om Whally

Whally grundades med en passion för att skapa barnprodukter av hög kvalitet samtidigt som vi tar hänsyn till miljön och hållbarheten. Vi tror på att erbjuda barn en trygg och hälsosam uppväxtmiljö utan att kompromissa med stil eller funktionalitet. Vårt sortiment inkluderar allt från leksaker och kläder till barnserviser och bitleksaker.

Våra Värderingar

Vi värdesätter följande principer i vårt arbete och i våra partnerskap:

  • Hållbarhet: Vi strävar efter att minimera vår miljöpåverkan genom att använda återvinningsbara material, reducera avfall och främja en cirkulär ekonomi.
  • Kvalitet: Vi sätter höga krav på våra produkter för att säkerställa säkerhet, hållbarhet och långvarig användning.
  • Säkerhet: Barnens säkerhet är vår högsta prioritet. Vi följer strikta säkerhetsstandarder och testar våra produkter noggrant för att garantera dess säkerhet för barn.
  • Design: Vi strävar efter att kombinera funktion och estetik i våra produkter. Vårt mål är att erbjuda stilfulla och attraktiva alternativ som passar in i moderna hem och livsstilar.


Våra partnerskap

Vi är öppna för samarbeten och partnerskap med företag och organisationer som delar våra värderingar och vision. Vi välkomnar:

  • Återförsäljare: Vi söker samarbete med återförsäljare som är dedikerade till att erbjuda sina kunder hållbara och högkvalitativa barnprodukter.
  • Influencers och Bloggare: Vi är intresserade av att samarbeta med influencer och bloggare som är engagerade i att sprida medvetenhet om hållbarhet och som gillar våra produkter och profil. Som influencer eller bloggare kan du registrera dig för vårt affiliate-program och få provision på all försäljning du generarar 
  • Organisationer med hållbarhetsfokus: Vi samarbetar gärna med miljöorganisationer som aktivt jobbar för en bättre miljö och hållbar framtid.
  • Samhällsorganisationer: Vi samarbetar gärna med organisationer som arbetar för barnens välfärd och som kan hjälpa oss att nå ut till barn i behov.
  • Designpartners: Vi är öppna för samarbete med designers och varumärken som delar vår passion för estetik och hållbar design.

Tack för ditt intresse för samarbete och partnerskap med Whally. Vi är glada över att kunna arbeta tillsammans med likasinnade företag och organisationer för att främja hållbara barnprodukter och skapa en positiv förändring för våra barns framtid. Vi ser fram emot att höra från dig och utforska möjligheterna till ett framgångsrikt samarbete. Tveka inte att kontakta oss via nedanstående kontaktinformation. Tack igen, och vi ser fram emot att samarbeta med dig!

Kontaktinformation:
E-post: hello@whally.se eller använd vårt kontaktformulär.