🚚 Fri Frakt över 499 SEK - Ny kund? 10% rabatt med WHALLY24 🚚

Kan ej kombineras med andra erbjudanden.

Whally secure payments

Lekerian i Stockholm

Lekerian i Stockholm är en välkänd leksaksbutik som erbjuder ett omfattande utbud av leksaker för barn i alla åldrar. Beläget centralt i Stockholm är butiken en populär destination för både lokalbefolkningen och besökare som letar efter kvalitetsleksaker.

Med ett fokus på att erbjuda barnleksaker av hög kvalitet och säkerhet, har Lekerian ett brett sortiment som inkluderar allt från klassiska leksaker till de senaste trenderna och tekniska innovationerna. Butiken strävar efter att erbjuda leksaker som stimulerar barnens fantasi, kreativitet och inlärning samtidigt som de är roliga och underhållande.

Lekerian i Stockholm präglas av en välkomnande atmosfär och vänlig personal som är passionerade för leksaker och barns välbefinnande. Personalen är alltid tillgänglig för att ge råd och rekommendationer till föräldrar och barn, och strävar efter att skapa en positiv och minnesvärd shoppingupplevelse för alla besökare.

Utöver det imponerande sortimentet av leksaker, erbjuder Lekerian också regelbundna evenemang och aktiviteter för barn och familjer. Detta inkluderar exempelvis leksaksdemonstrationer, leksaksprovningar och lekworkshops där barnen kan utforska och upptäcka nya leksaker under övervakning av kunnig personal.

Adress:

Folkungagatan 79, 116 22 Stockholm