Whally secure payments

Lekia-Babya Marieberg

Lekia-Babya Marieberg är en kombinerad butik som erbjuder ett omfattande sortiment av leksaker och babyprodukter. Belägen i Marieberg, är denna butik en favoritdestination för både föräldrar och barn som söker kvalitetsprodukter och en utmärkt shoppingupplevelse.

Brett sortiment för alla behov

Lekia-Babya Marieberg stoltserar med ett brett och varierat sortiment som täcker allt från nyfödda till äldre barn. I babyavdelningen hittar du högkvalitativa produkter såsom barnvagnar, bilbarnstolar, babykläder, barnserviser, babyleksaker, amningsprodukter, och mycket mer. Varje produkt är noggrant utvald för att möta höga standarder av säkerhet och funktionalitet, vilket ger föräldrar trygghet och bekvämlighet.

En värld av leksaker

Lekia-avdelningen erbjuder en fantastisk värld av leksaker som stimulerar barnens fantasi och utveckling. Här finner du allt från klassiska leksaker till de senaste trenderna, inklusive pedagogiska leksaker, byggsatser, dockor, spel och pussel. Det breda urvalet säkerställer att det finns något för varje barn, oavsett ålder och intresse.

Expertis och personlig service

Butiken är känd för sin kunniga och engagerade personal som alltid är redo att hjälpa till. Oavsett om du behöver råd om vilken barnvagn som bäst passar din livsstil, söker efter den perfekta presenten eller behöver hjälp med att hitta rätt bilbarnstol, kan du lita på att personalen på Lekia-Babya Marieberg ger professionella och personliga rekommendationer.

Adress:

Kundvägen 3 (bredvid Ikea & K-rauta), 702 36  Örebro