Whally secure payments

Lilla butiken i Sollefteå

Lilla Butiken, belägen mitt i hjärtat av Sollefteå, är en charmig och unik presentbutik startad och drivs av Therése Stenklyft. Med en passion för handarbete och kreativitet har Therése flyttat sin arbetsplats till denna centrala plats för att kunna dela sin kärlek till hantverk med hela staden.

Ett kreativt nav

Lilla Butiken är inte bara en butik – det är ett kreativt nav där Therése tillverkar sina egna, bedårande gosedjur som redan har fått en stor följarskara under namnet @lillagoding på Instagram. Dessa handgjorda gosedjur är hjärtat i butiken och varje exemplar är skapat med omsorg och kärlek.

En mångsidig presentbutik

Utöver Theréses egna skapelser, erbjuder Lilla Butiken en inspirerande samling av handgjorda produkter från andra skickliga hantverkare och produkter från varumärken med miljöfokus. Butiken har hyllor med allt från vackra kläder och elegant keramik till unika smycken, alla skapade av lokala talanger som hyr utrymme i butiken. Detta gör Lilla Butiken till en perfekt plats för att hitta unika presenter och speciella föremål som inte finns någon annanstans.

Adress:

Storgatan 66C

88131 Sollefteå