🚚 Fri Frakt över 499 SEK - Ny kund? 10% rabatt med WHALLY24 🚚

Kan ej kombineras med andra erbjudanden.

Whally secure payments

Storken i Kungsbacka

STORKEN i Kungsbacka är en oas för föräldrar och barn, belägen mitt i stadens hjärta. Med ett brett utbud av barnprodukter och tillbehör har butiken blivit en populär destination för alla som söker kvalitet, mångfald och utmärkt service när det kommer till allt som rör barn.

Butiken är känd för sitt vänliga och kunniga personal, som alltid finns där för att hjälpa till och ge råd. Oavsett om det handlar om att hitta den perfekta barnvagnen, välja rätt barnkläder eller hitta det senaste inom leksaker och babyutrustning, kan kunderna lita på att de får den bästa möjliga servicen.

STORKEN erbjuder ett brett sortiment av produkter från välrenommerade varumärken, vilket ger föräldrar en möjlighet att hitta allt de behöver under ett och samma tak. Från babykläder och barnkläder, barnserviser,  och barnvagnar till amningsprodukter och barnleksaker, här finns något för alla barn i alla åldrar.

Oavsett om du är nybliven förälder eller har flera barn, är STORKEN i Kungsbacka den ultimata destinationen för allt som rör barn och föräldraskap. Med sitt omfattande sortiment, utmärkta service och engagemang för att skapa en positiv och stödjande miljö för föräldrar och barn, har butiken blivit en självklar favorit bland lokala familjer.

Adress:

Borgås gårdsväg 1

434 39 Kungsbacka