🚚 Fri Frakt över 499 SEK - Ny kund? 10% rabatt med WHALLY24 🚚

Kan ej kombineras med andra erbjudanden.

Whally secure payments

Stuff4kids i Gävle

Det var i september 2009 som Stuff 4 Kids i Gävle öppnade sina dörrar för första gången, efter flera månader av dedikerad förberedelse och planering. Målet var tydligt: att skapa en välsorterad butik som skulle vara en oas för alla som har med barn att göra. Här skulle man inte bara kunna handla barnkläder, utan även hitta de perfekta presenterna och de mest underhållande leksakerna. Företaget drivs av Catrin Odby, som själv är aktiv i butiken och tillsammans med sitt team av anställd butikspersonal gör allt för att hjälpa besökare att hitta precis det de söker.

Mångsidigt utbud för alla åldrar

På Stuff 4 Kids i Gävle hittar du en mångfald av produkter som är skräddarsydda för barn och deras behov. Här finns ett brett sortiment av barnkläder som täcker åldrarna från nyfödd upp till 8 år, med produkter från olika välkända varumärken. Oavsett om du letar efter bekväma vardagskläder, fina kläder för speciella tillfällen eller praktiska ytterkläder för alla årstider, finns det något för alla barn i alla åldrar.

Presenter som värmer hjärtan

Vid sidan av kläderna har Stuff 4 Kids en härlig samling av presentartiklar som är perfekta för alla tillfällen. Oavsett om du letar efter den idealiska gåvan till ett dop, födelsedagsfest eller något speciellt bara för att visa din uppskattning, finns det en mängd alternativ att utforska. Här hittar du även pedagogiska leksaker som inte bara underhåller barnen utan också främjar deras utveckling.

Varmt välkomna!

Catrin Odby och hennes team på Stuff 4 Kids i Gävle välkomnar dig varmt till deras butik. De är stolta över att ha varit en del av samhället i över ett decennium och ser fram emot att fortsätta att erbjuda kvalitetsprodukter och en personlig service till alla som besöker deras etablering. Oavsett om du är en förstagångsförälder som letar efter barnkläder eller en vän som vill ge en minnesvärd present, har Stuff 4 Kids något för dig. Kom in och utforska deras utbud och upplev deras engagemang för att göra barnens och föräldrarnas liv lite ljusare och roligare.